Verswinkels

Verswinkels

Groentewinkels, slagerijen, bakkerijen, (buurt)supermarkten, natuurvoedings- en biologische winkels: iedere branche heeft specifieke aandachtspunten en inrichtingsonderdelen. Wij weten precies hoe we daar het beste rekening mee houden.

En hoe we die specifieke punten in het voordeel van de winkel kunnen laten werken. Van de koeling voor een slagerij, tot speciaal ontworpen meubilair voor natuurvoedings- en groentewinkels.

In een groentezaak kan het inbouwen van een maaltijdsaladebar de omzet een extra boost geven. Maar ook het vervangen van verlichting door speciale ledverlichting kan veel voordelen opleveren, niet alleen in energieverbruik.

Donker Winkelstyling denkt mee, geeft eerlijk advies en kan bijvoorbeeld in een avond en nacht de verlichting in een buurtsuper al toekomstbestendig hebben gemaakt. Een kwestie een slim plan en dat slim uitvoeren.

Donker Winkelstyling heeft de kennis en ervaring in huis om verswinkels succesvol in te richten.

Quote van Fluitekruid

Ik ben Annemiek van der Steen. Gert heeft mij vorig jaar geholpen met het ontwerp en inrichting van onze nieuwe natuurvoedingswinkel Fluitekruid in Winsum (Groningen) Met name is mij bijgebleven dat Gert er op hamerde: ' doe het goed, want dan heb je eerder een goed resultaat en dan kun je gaan groeien'. Ik ben zo blij dat ik daar naar geluisterd heb! We groeien na bijna een jaar nog steeds. Inmiddels zitten we op een omzetstijging van 25% t.o.v. onze oude winkel. Een dikke duim omhoog voor Donker Winkelstyling, een bedrijf met veel kennis en kunde waarmee je een stuk verder komt op een stijlvolle manier, wat ik iedere winkelier aanraadt.

Onderstaande verswinkels heeft Donker Winkelstyling verbouwd

neem direct contact op

Ook met ons werken?