Kaas- en delicatessenwinkels

Kaas- en delicatessenwinkels

In kaas en delicatessenwinkels draait alles om de perfecte productpresentatie. Klanten komen voor beleving en meerwaarde. De meerwaarde van advies en kwalitatief hoogstaande producten. Dus – gekoeld of ongekoeld, alles moet kloppen.

De efficiëntie van het interieur is heel belangrijk. Ieder mes of iedere plank, verpakking, opslag of afvalbak op de juiste plaats. Dat verhoogt het werkgemak en dus het rendement gedurende het hele jaar.

Maar er zijn ook andere aspecten die al bij de inrichting meegenomen worden om de efficiëntie, maar ook de rust in het interieur te realiseren. Als er bijvoorbeeld veel productkleuren zijn, dan is het belangrijk daar in de keuze van het interieur rekening mee te houden.

Gelukkig hebben wij vaker met dit bijltje gehakt. Donker Winkelstyling heeft de kennis en ervaring om kaas- en delicatessenwinkels succesvol in te richten.

Quote van Het Gouden Mes

Onze droom….tekenen, aanpassen, tekenen, weer aanpassen, Ongelooflijk wat erbij komt kijken! Super dank je wel voor de vakkennis, enthousiasme, heel veel geduld en het meedenken tijdens moeilijke periodes! Dank zij jullie is onze droom werkelijkheid geworden en hebben wij een winkel waar wij nog dagelijks te horen krijgen wat een geweldige uitstraling de winkel heeft en waar iedereen heel graag terug komt! Dank je wel Gert en team zonder jullie was dit niet gelukt!

Onderstaande kaas- en delicatessenwinkels heeft Donker Winkelstyling verbouwd

neem direct contact op

Ook met ons werken?