Horeca inrichting

Donker Winkelstyling is specialist op gebied van horeca inrichting in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland.

Horeca inrichting in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of elders in Nederland

Bent u op zoek naar een horeca inrichter in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland? Dan bent u bij Donker Winkelstyling aan het juiste adres. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de markt en inmiddels al vele stijlvolle projecten voor diverse horecazaken succesvol opgeleverd. Donker Winkelstyling kan de horeca inrichting verzorgen voor o.a.:

  • Een restaurant
  • Een brasserie of lunchroom
  • Een traiteur
  • Een snackbar/frietzaak

Naast de inrichting van horecazaken verzorgen wij ook het horeca meubilair en het horeca interieur. Benieuwd voor welke gelegenheden wij de (re)styling hebben gedaan? Kijkt u dan eens bij onze referenties:

Onze projecten

Horeca inrichter met ruim 20 jaar ervaring

Door de jaren heen heeft Donker Winkelstyling veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van horeca inrichting. Wij verzorgen daarbij het complete traject van ruwbouw, afbouw en interieurbouw tot aan bijvoorbeeld de routing, verlichting en presentatie van uw assortiment. Wij kunnen voor u een unieke horeca inrichting in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland realiseren waarbij rekening wordt gehouden met uw gewenste positionering, doelgroep en uw budget.

Onze diensten

Horeca inrichting in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam of elders in Nederland nodig?

Heeft u een horecagelegenheid waarvoor u de complete verbouwing en inrichting wilt uitbesteden? Denkt u dan eens aan Donker Winkelstyling. Wij zijn gespecialiseerd horeca inrichter in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland en komen graag met u in contact. Bel, mail of whatsapp ons gerust. Onze specialisten staan u graag te woord!

Maak kennis
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?