Verlichting winkel

De verlichting in uw winkel in Amsterdam, Rotterdam Den Haag, Utrecht, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland is sfeerbepalend. Donker Winkelstyling ontwikkelt voor u een lichtplan op maat.

Verlichting winkel in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of elders in Nederland

De verlichting in uw winkel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw zaak. Donker Winkelstyling kan voor uw type winkel een lichtplan op maat ontwikkelen dat aansluit bij uw gewenste uitstraling en dat uw productassortiment op de juiste manier uitlicht. Donker Winkelstyling verzorgt graag een geheel vrijblijvende demonstratie op gebied van winkelverlichting bij u op locatie. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Vraag demonstratie aan

Led verlichting in uw winkel in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of elders in Nederland

Donker Winkelstyling maakt bij het verlichten van een winkel altijd gebruik van led verlichting. Dit doen wij simpelweg omdat dit grote voordelen heeft ten opzichte van ander licht. Led-verlichting in uw winkel vergt weliswaar een hogere investering maar dat verdient zich snel terug omdat:

  • Led verlichting een laag energieverbruik heeft
  • Dit type winkelverlichting een lange levensduur kent
  • Led verlichting in de winkel milieuvriendelijk is
Bekijk verlichtingsprojecten

Winkelverlichting die uw producten prachtig uitlicht

Kiest u bij het verlichten van uw winkel voor led-verlichting, dan kiest u voor een constante en natuurlijke kleurweergave. Voor bijvoorbeeld brood, kaas, vlees, vis en groente zijn namelijk speciale led modules beschikbaar die uw product perfect belichten. Bovendien heeft led verlichting in uw winkel minder warmte uitstraling richting het product, wat uw producten ten goede komt. Heeft u interesse in een demonstratie van onze ledverlichting bij u op locatie of wilt u graag meer informatie, neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Contact
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?