Diensten op maat die aansluiten bij de wensen van u als winkelier en ondernemer!

Een totaaloplossing met de nodige flexibiliteit en snelheid waarbij u volledig ontzorgd wordt.

Winkelontwerp - en styling

Het is belangrijk dat het winkelconcept goed aansluit bij het type winkel en wat goed bij u, de winkelier, past. Hierdoor is het altijd maatwerk. Onze kracht is om per klant, per locatie en onder verschillende omstandigheden maatwerk te leveren. Zo weten onze klanten dat er meteen naar hun wensen geluisterd wordt en dat ze een uniek product krijgen. Op deze manier wordt het optimale resultaat bereikt voor de winkelier, die baat heeft bij een winkel waarmee hij zich op zijn beurt ook weer kan onderscheiden.

Bekijk projecten

Financiering

Kort door de bocht; hoe denkt u de verbouwing te gaan betalen? Wanneer u het geld heeft liggen speelt deze vraag wat minder, al blijft het altijd opletten dat u op een verantwoorde manier investeert. Het is simpel, Donker Winkelstyling brengt u in contact met één van onze specialisten en binnen een week weet u of uw plan voor u haalbaar en dus verantwoord is. Daarna is de beslissing aan u.

Bekijk projecten

Bouwbegeleiding en Turn-key uitvoering

Onze bouwbegeleiding strekt zich uit van eerste contact tot na de oplevering.  Het liefst leveren we zoveel mogelijk de producten en werkzaamheden die nodig zijn als 1 pakket en zijn we daardoor vaak eindverantwoordelijk voor het gehele project. Waar dat nodig is regelen we ook de bouwkundige vergunningen. Een “alles in één hand” concept is bewezen succesvol voor de betrokken partijen. We werken met korte lijnen, in hoog tempo en met hoge kwaliteit.

Bekijk projecten

Aannemerswerk

Betonzagen tot muren metselen en dakwerk, inclusief het sloopwerk. Al dit soort ruwbouw werkzaamheden nemen we voor onze rekening. Op ons constructieve aannemerswerk geven we 10 jaar garantie. Een belangrijk bijkomend voordeel is als wij ook het aannemerswerk mogen verzorgen, we vanaf het begin de uitstraling van de winkel in beeld houden. Ook is de betrokkenheid van onze vakmensen optimaal, zij verzorgen de afbouw van uw winkel en plaatsen het interieur.

Bekijk projecten

Installatiewerk en koeltechniek

We werken zoveel mogelijk met landelijk opererende koelinstallateurs, hiermee hebben we jarenlange relaties. Het tekenwerk en de uitvoering is afgestemd, omdat onze bouwploegen en installateurs elkaar regelmatig tegenkomen. Ook voor elektra-en loodgieterswerk zijn jarenlang dezelfde partijen in beeld. De langetermijnvisie van Donker Winkelstyling werpt ook in dit beleid zijn vruchten af. Onze installateurs kennen de klant goed waardoor het serviceniveau nog beter wordt.

Bekijk projecten

Interieur en verlichting

Onze interieurs zijn zonder uitzondering maatwerk. Er staat niets op voorraad, alles wordt speciaal voor u bedacht en gemaakt. Daarbij staat de kwaliteit voorop. We kunnen wel in verschillende uitvoeringen bouwen, van “high end” tot min of meer “standaard”. Op die manier kunnen we starters, maar ook ondernemers die door willen groeien van dienst zijn. Alles wordt eerst in 3D ontworpen en al virtueel gemonteerd, waardoor de plaatsing in de winkel in een flits uitgevoerd wordt. Samen met de nieuwste ledverlichting dwingt u het succes van uw winkel zelf af.  De kleuren en lumenpakketten zijn per spot ook maatwerk, waar we ook weer onze specialisten voor hebben.

 

 

 

Bekijk projecten

Bij Donker Winkelstyling vindt u alles onder één dak

Donker Winkelstyling is winkelstyling in de breedste zin van het woord. Ons dienstenpakket is erg uitgebreid en loopt uiteen van ruwbouw tot aan dat ene specifieke ledlampje. Onze kracht zit hem in het samenbrengen van al deze zaken, want op die manier kunnen wij u voorzien van een totaalconcept waarmee wij u de complete (re)styling & verbouwing van uw zaak uit handen nemen. Ook voor een gedeelte van uw totaalconcept, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

Neem contact op
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?