Diensten op maat die perfect aansluiten bij de wensen van de winkelier

Flexibel en snel – totale ontzorging!

Winkelontwerp en -styling

Een winkelconcept moet naadloos aansluiten bij het type winkel en de doelgroep. En is daarom altijd maatwerk. Onze kracht zit hem in dat leveren van maatwerk. Onze klanten krijgen altijd een uniek product. Omdat wij vinden dat ze recht hebben op een optimaal resultaat: een winkel waarmee ze zich onderscheiden. Doorsnee is er al genoeg.

Bekijk projecten

Financiering

Niet onbelangrijk: de bekostiging van de nieuwe winkelinrichting. Is het benodigde geld voorhanden, dan speelt deze vraag minder. Al blijft het natuurlijk altijd zaak om op een verantwoorde manier te investeren. In het geval van een financiering kan een van onze financiële specialisten binnen een week uitrekenen of een plan haalbaar is.

Bekijk projecten

Bouwbegeleiding en turn-key-uitvoering

Onze bemoeienis begint bij het eerste contact en eindigt na de oplevering. Waar mogelijk leveren we producten en werkzaamheden als een compleet pakket. We zijn dan eindverantwoordelijk voor het gehele project en regelen de bouwkundige vergunningen. Dit turn-key-concept is bewezen succesvol.

Bekijk projecten

Aannemerswerk

Van betonzagen tot muren metselen, dakwerkzaamheden en sloopwerk: we nemen het graag voor onze rekening. En geven tien jaar garantie op ons constructieve aannemerswerk. Bijkomend voordeel: als wij het aannemerswerk verzorgen, kunnen we vanaf het begin de uitstraling van de winkel in beeld houden. Zeg nou zelf: wat is er nou prettiger dan één aanspreekpunt?

Bekijk projecten

Installatiewerk en koeltechniek

Al onze partners zijn geselecteerd volgens onze eigen standaarden. Hoge. Al sinds jaar en dag werken we waar mogelijk met landelijk opererende koelinstallateurs. Hetzelfde geldt voor het elektra-en loodgieterswerk. Tekenwerk en uitvoering zijn zo perfect op elkaar afgestemd. Onze bouwploegen en installateurs komen elkaar regelmatig tegen. Ze kennen elkaar en hebben aan een half woord genoeg. En dat zien we terug aan de tevredenheid van onze klanten.

Bekijk projecten

Interieur en verlichting

Onze interieurs zijn zonder uitzondering maatwerk.
Er staat niets op voorraad, alles wordt speciaal voor u bedacht en gemaakt.
De kwaliteit staat nooit ter discussie.

We kunnen wel in verschillende uitvoeringen bouwen, van `high end` tot min of meer `standaard`.
Op die manier kunnen we voor starters een winkel maken en voor ondernemers die door willen groeien.
Met Rvs, glas, kunststof en al de houtsoorten en bewerkingen zijn wij bekend.
We hebben uitsluitend vakmensen om ons heel lopen die de mooiste producten kunnen maken.

Alles wordt eerst in 3D ontworpen en al virtueel gemonteerd, waardoor de plaatsing in de winkel in een flits uitgevoerd kan worden.

Samen met de nieuwste led verlichting dwingt u het succes met uw winkel zelf af.
Ook in de kwaliteit van onze led verlichting doen we geen concessies. Al de armaturen zijn voor 95% van giet aluminium, een jarenlange werking is hierdoor gegarandeerd.
Kleuren en lumenpakketten zijn per spot ook maatwerk waar we ook weer onze specialisten voor hebben.

Bekijk projecten

Alles onder één dak - bij Donker Winkelstyling

Donker Winkelstyling zorgt voor winkelstyling in de breedste zin van het woord. Van ruwbouw tot de levering van net dat ene specifieke ledlampje. Onze kracht zit hem in het samenbrengen van al die zaken. Want alleen zo kunnen we een totaalconcept leveren voor de complete (re)styling en verbouwing.

Natuurlijk is onze dienstverlening er ook voor losse onderwerpen. Keertje kennismaken?

Neem contact op
neem direct contact op

Ook met ons werken?