Diensten op maat die aansluiten bij de wensen van u als winkelier en ondernemer!

Een totaaloplossing met de nodige flexibiliteit en snelheid waarbij u volledig ontzorgd wordt.

Winkelconceptinrichting & Styling

Donker is een totaalaanbieder op gebied van winkelinrichting en -styling. Wij streven ernaar om de juiste winkelbeleving voor uw klant te creëren en weten dat te combineren met een praktische en winstgevende inrichting. Onze creatieve winkelconcepten zijn uitgedacht tot in detail en voorzien van de laatste trends. Zo heeft u gegarandeerd een uniek resultaat!

Bekijk branchesBekijk projecten

Winkelrouting & Verlichting

Met de juiste winkelrouting kunt u het gedrag van uw klant sturen. Met een commercieel goed doordacht pad door uw winkel verleidt u uw klant op het juiste moment met de juiste producten. Ook verlichting speelt een grote rol bij de presentatie van uw winkel en producten. Een goed lichtplan is maatwerk; wij adviseren u graag op gebied van de juiste energiezuinige Ledverlichting en subsidie mogelijkheden.

Bekijk branchesBekijk projecten

Ruwbouw-, Afbouw & Intallatiewerk

Wij verzorgen het complete pakket rondom de verbouwing en (re)styling van uw winkel of bedrijf. Daar vallen ook ruwbouw, afbouw en installatiewerkzaamheden onder. Zo verzorgen wij de ruwe handelingen aan de fundering, vloeren, wanden en het dak en bouwen we dat alles ook netjes af met stuc- en schilderwerk, bekleding, inrichting. Daarnaast regelen wij alle installatiewerkzaamheden.

Bekijk branchesBekijk projecten

Interieurbouw

Het interieur van uw winkel is sfeerbepalend. Het moet mensen immers uitnodigen om uw winkel binnen te stappen. Daarnaast moet het interieur zo gebouwd worden dat het tevens fungeert als prima werkomgeving voor uw medewerkers. Donker Winkelstyling houdt met al deze factoren rekening bij de interieurbouw en realiseert zo een optimale winkelbeleving voor zowel medewerkers als gasten.

Bekijk branchesBekijk projecten

Koelmeubelen & Koeltechniek

Voor veel winkels en horeca gelegenheden, verswinkels in het bijzonder, is goede koeling erg belangrijk. Donker Winkelstyling verzorgt de levering en het inbouwen van koelcomponenten en toonbanken alsmede de koeltechnische installatie en het onderhoud. Zo heeft u als ondernemer de garantie dat u uw klanten altijd vers gekoelde producten presenteert en dat u zelf ontzorgt wordt omdat de koude functionaliteit gegarandeerd is.

Bekijk branchesBekijk projecten

Bouwbegeleiding

Donker Winkelstyling neemt u alle zorg rondom het (ver)bouwen van uw winkelpand uit handen. Wij hebben veel kennis en ervaring. Ook sturen wij een breed netwerk van specialisten aan waarmee wij gedurende de bouw intensief contact onderhouden. Wij begeleiden ook het rondkrijgen van de vergunningen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook adviseren we bij de financiering van uw verbouwing als dat gewenst is.

Bekijk branchesBekijk projecten

Bij Donker Winkelstyling vindt u alles onder één dak

Donker Winkelstyling is winkelstyling in de breedste zin van het woord. Ons dienstenpakket is erg uitgebreid en loopt uiteen van ruwbouw tot aan dat ene specifieke ledlampje. Onze kracht zit hem in het samenbrengen van al deze zaken, want op die manier kunnen wij u voorzien van een totaalconcept waarmee wij u de complete (re)styling & verbouwing van uw zaak uit handen nemen. Ook voor een gedeelte van uw totaalconcept, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

Neem contact op
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?