Cafetaria’s

Cafetaria's en frietzaken

Om een cafetaria succesvol te verbouwen moet er op een aantal specifieke onderdelen gelet worden. Het belangrijkste is de routing. Het afhaalgedeelte en zitgedeelte moeten goed op elkaar afgestemd zijn. De snelheid van het afhandelen van een bestelling wordt beïnvloedt door het interieur. Alle elementen moeten kloppen.

De vloer is heel belangrijk met name tussen de bakwand en de verkoopbalie moet de vloer niet glad en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarbij moet het interieur sfeervol zijn. Verder is de verlichting heel belangrijk, zodat klanten goed kunnen zien dat de zaak open is. Donker Winkelstyling weet precies hoe dat afhankelijk van uw locatie aangepakt moet worden.

Na een intakegesprek maken wij een schets en een globale begroting, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Eventueel helpen wij ook bij het verkrijgen van de financiële middelen om het één en ander te kunnen realiseren. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Donker Winkelstyling heeft kennis en ervaring om uw cafetaria en frietzaak succesvol in te richten.

Onderstaande cafetaria's / frietzaken heeft Donker Winkelstyling verbouwd

neem direct contact op

Wilt u met ons werken?