Cafetaria’s

Cafetaria's en frietzaken

Het bouwen van een cafetaria vereist een aantal specifieke onderdelen. Het belangrijkste is de routing. Het afhaalgedeelte en zitgedeelte moeten goed op elkaar afgestemd zijn. De snelheid van het afhandelen van een bestelling wordt beïvloedt door het interieur. Alle elementen moeten kloppen.

De vloer is heel belangrijk met name tussen de bak en de balie moet het niet glad zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarbij moeten de banden sfeervol zijn, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Verder is de verlichting heel belangrijk, zodat klanten goed kunnen zien dat de zaak open is. Donker Winkelstyling weet precies hoe dat afhankelijk van uw locatie aangepakt moet worden.

Na een intakegesprek maken wij een schets en een globale begroting, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Eventueel helpen wij ook bij het verkrijgen van de financiële middelen om het één en ander te kunnen realiseren. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Donker Winkelstyling heeft kennis en ervaring om uw lunchroom succesvol in te richtten.

neem direct contact op

Wilt u met ons werken?