Hotel inrichting

Donker Winkelstyling is specialist op gebied van hotel inrichting. Wij verzorgen de complete (re)styling van uw hotel en ontzorgen u volledig.

Hotel inrichting in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of elders in Nederland

Op zoek naar een hotelinrichter in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland? Donker Winkelstyling is gespecialiseerd in hotel inrichting. Bij het ontwerpen van een uniek concept voor de inrichting van uw hotel houden wij rekening met uw gewenste positionering, uw commerciële doelstellingen en de doelgroep die u bedient. Wij weten als geen ander dat de kleinste details het verschil kunnen maken bij de inrichten van een hotel.

Over onsProjecten

Totaalconcept voor inrichting van uw hotel

Wij maken gebruik van het ‘turnkey’ concept, waarbij u alles aan ons kunt uitbesteden. Donker heeft in de loop der jaren namelijk een breed netwerk van specialisten om zich heen verzameld en kan u daardoor bij de verbouwing en inrichting van uw hotel van A tot Z ontlasten. Wij inventariseren, inspireren, adviseren, ontwerpen en bouwen. Het resultaat is een unieke hotelinrichting op maat waarmee u de beleving van de bezoeker en daarmee gepaard uw omzet naar een hoger niveau tilt. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Winkelconcept en -styling
  • Ruwbouw, afbouw, installatiewerk
  • Interieurbouw en meubilair
  • Routing en verlichting
  • Bouwbegeleiding
Onze diensten

Uw hotel laten inrichten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of elders in Nederland?

Alvorens wij uw hotel (her)inrichten en verbouwen doen wij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, uw budget en uw doelen. Daarbij maken we foto’s, schetsen en houden we rekening met allerlei (externe) factoren. Vervolgens bedenken we een uniek concept voor uw hotel en maken daarbij gebruik van een 3D tekening, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Daarbij wordt ook rekening gehouden met het hotel interieur en eventuele inbegrepen aspecten zoals een sauna, wellness of spa. Heeft u interesse in het laten inrichten van uw hotel in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in Nederland en over de grens in Duitsland en Engeland? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Neem contact op
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?