De juiste stijl voor ieder type winkel!

Sluit uw uitstraling niet aan bij uw doelgroep, is het interieur en exterieur van uw winkel sterk verouderd of wilt u juist inspelen op de veranderende marktvraag? Er zijn tal van redenen te noemen die u doen besluiten om uw winkel te laten (re)stylen. Wat uw motivatie ook is, Donker Winkelstyling bedenkt voor iedere probleemstelling een passende oplossing. Wij creëren een uniek winkelconcept dat perfect aansluit bij uw merkidentiteit, budget en doelstellingen. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan bij de verbouwing en inrichting van vele verschillende winkeltypen uit uiteenlopende branches. Daarmee hebben wij aan de basis gestaan van inspirerende projecten waarmee we de winkelbeleving en omzet van de winkelier naar een hoger niveau hebben getild.

Bekijk projecten

Speciaalzaak

Bent u de eigenaar van een kaaswinkel of delicatessenzaak? Of bent u in bezit van een wijnwinkel, boerderijwinkel of food store? Dan weet u als geen ander dat elke speciaalzaak beschikt over een eigen merkidentiteit. Daar hoort een unieke uitstraling bij. Donker Winkelstyling is hierin gespecialiseerd en helpt u graag met het (re)stylen en inrichten van uw speciaalzaak.

Bekijk projectenNeem contact op

Verswinkel

Donker Winkelstyling heeft tal van verswinkels zoals supermarkten, bakkerijen, slagerijen en groente- & fruitwinkels voorzien van een compleet vernieuwde styling en inrichting. Van assortiment, productpresentatie en routing tot aan verlichting en koelingen; overal wordt aan gedacht. Wij ontwerpen voor ieder type verswinkel een uniek en praktisch concept op maat!

Bekijk projectenNeem contact op

Horeca

Horeca is een verzamelbegrip voor veel gelegenheden zoals een restaurant, lunchroom, traiteur of snackbar. Horeca inrichting is één van de speerpunten van Donker Winkelstyling. Door de jaren heen hebben wij veel gelegenheden omgetoverd tot prachtige horecazaken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder type horecagelegenheid, zoals restaurant inrichting,  voorzien van een passend stylingadvies en bijbehorend winkelplan op maat.

Bekijk projectenNeem contact op

Hotel

De inrichting en styling van een hotel, daar moet tot in detail over nagedacht worden. Donker Winkelstyling heeft kennis op het gebied van hotelinrichting. Wij nemen de complete (re)styling en verbouwing inclusief routing, verlichting en andere aspecten voor onze rekening. Eventueel inbegrepen aspecten zoals de spa, sauna en wellness.

Bekijk projectenNeem contact op

Kleine shop

Zelfs de kleinste shops, zoals bijvoorbeeld een kiosk, ijssalon of kleine eettent, verdienen een eigen stijl. Door een stijlvolle en praktische winkelinrichting te combineren met een goed doordachte productpresentatie haalt u het maximale uit elke vierkante meter ruimte die u tot uw beschikking heeft. Kortom, Donker Winkelstyling maakt van elke kleine shop een plaatje.

Bekijk projectenNeem contact op

Wilt u uw winkel of horecagelegenheid laten (re)stylen?

Donker Winkelstyling maakt gebruik van het ‘turnkey concept’ waarbij u alles in één hand uitbesteedt. Vanaf de creatie van een uniek winkelconcept tot aan de winkelrouting en verlichting; Donker Winkelstyling neemt u alle zorgen rondom de verbouwing en inrichting van uw winkel uit handen!

Neem contact op
neem direct contact op

Wilt u met ons werken?